Translate

Saturday, 1 August 2009

PELUANG PAK LEBAI PAS MEMELUK DAN MERABA MUSLIMAT DI SOGO

1. 10 tahun lepas pemimpin PAS, khasnya Tok Guru Nik Aziz telarang melarang para muslimat daripada menghadiri perhimpunan-perhimpunan besar yang bercampur gaul dengan lelaki. Nik Aziz juga mengharamkan muslimat PAS daripada dipilih sebagai calon dalam pilihanraya umum. Ini kerana calon perempuan akan berkempen dan dikerumuni oleh orang ramai dan akan berlaku gesel menggesel antara calon dengan penyokong dalam sesuatu kempen pilihanraya. Itu sebab orang perempuan ni haram bertanding dalam pilihanraya kerana terdedah kepada geselan kamum lelaki di tempat umum dan terbuka.

Lihat macamana lelaki dan wanita bergesel-gesel dalam Himpunan hapuskan ISA


2. Sebaliknya, dalam pilihnaraya umum ke-12 yang lalu, PAS telah meletakkan ramai calon-calon muslimatnya bertanding dalam pilihanraya. Ini kerana wakil wanita dalam AJK PAS Pusat Dr. Lo'Lo telah mendesak pemimpin PAS supaya membenarkan muslimat bertanding. Lagipun, para penyokong dan ahli PAS sekarang ini telah bertamadun dan boleh mengawal nafsu mereka ketika bergesel dengan muslimat PAS.

3. Dalam perhimpunan haram mendesak pemansuhan ISA di Sogo, KUala Lumpur hari ini, kita lihat PAS dan Pakatan Rakyat telah menjadikan wanita-wanita sebagai bentengnya supaya pihak polis tidak berani untuk melanggar dan merempuh tembok yang dibina oleh kaum wanita ini. Nampaknya Tuan Guru hadi Awang dan para pemimpin PAS serta PKR sungguh bacul dan pengecut betul. Adakah wanita-wanita bertudung labuh dijadikan benteng untuk mereka berhimpun. Sepatutnya, kita kaum lelaki yang menjadi benteng kepada kaum wanita ni. Tak percaya cuba tengok video/youtube dalam laman-laman web pro pembangkang. Nampak betul dan jelas bagaimana wanita-wanita ini dikerumui oleh lelaki-lelaki ganas dari Pakatan Rakyat, Khasnya PAS.

( LIhatlah bagaimana bodohnya muslimat PAS diperalatkan oleh pemimpin mereka dijalan-jalan raya).

4. saya ternampak juga bagaimana Ahli Parlimen Ampang PKR, Zuraidah kamaruddin telah terkepit dicelah-celah ratusan kaum lelaki. Sebaik sahaja pihak Polis menyemburkan air dan juga asap pemedih mata, kita rasa bahawa mereka ni akan lari bertempiaran. tetapi, ada juga yang kuat semnangat dan kuat nafsunya telah mengambil kesempatan. terdapat mereka yang berkopiah lebai dan melaung-laungkan takbir Allahu Akbar, sebaliknya telah melaungkan pula pekikan 'ALHAMDULILLAH', MASYA ALLAH, ini rezeki ana". Rupa-rupanya mereka ini mengambil kesempatan meraba dan memeluk muslimat PAS dan juga wanita-wanita yang terkepit di tengah-tengah lautan manusia yang ganas ni. Muslimat PAS yang kena rabapun, nampaknya selamba saja. maklumlah suami merekapun dah lama tak meraba 'anu' mereka. Seronok juga berjuang sambil meraba ni. Bukan mudah, peluang hanya setahun sekali.

NONE

AJK PAS Pusat, Dr. Hatta Ramli ditahan POlis. bayangkan kalau muslimat PAS terlondeh bajunya macam Dr. hatta ni..! Apa nak jadi..!


5. Ini yang mereka seronok sangat nak berhimpun ni. Mereka dapat jadikan majlis ini sebagai pesta raba meraba dan peluk memeluk antara lelaki dan wanita. Tak percaya, tanya mereka yang balik dari perhimpunan haram ni. namanya pun perhimpunan haram, sambil-sambil tu sempat juga buat kerja haram ni. Haram jadah betul lelaki-lelaki yang menyamar macam pak lebai dalam PAS ni.